Rada vlády SR na podporu exportu a investícií - Sulejmani, Dagmar, 1975-
Rada vlády SR na podporu exportu a investícií, vznik, hlavné úlohy, činnosť. Zloženie a rokovanie členov Rady. Súčasný stav ekonomickej diplomacie v zahraničí.