Výpočet a vypovedacia hodnota ukazovateľov aktivity - praktický príklad - Škriniar, Pavel, 1979-
Vysoký stav zásob nemusí automaticky znamenať negatívum. Dôležitý je ukazovateľ doby obratu zásob. Teda, keď sa zásoby porovnávajú s tržbami. Sleduje sa aktivita podniku.