Žena za volantom - Muller, Joan
Mary Barra - prvá žena na čele General Motors. Riešenie problémov v automobilke. Tragické udalosti a sťahovanie automobilov Chevrolet Cobalt z trhu. Nové autá, ktoré by mali firmu posilniť. Kariérna cesta Mary Barry. Nová finančná divízia a prestavba IT oddelenia. Dva najväčšie trhy - USA a Čína.