Ázijský tiger si zaslúži pozornosť - Čechovičová, Silvia
Ázia ako atraktívny región pre investície. Dlhodobý ekonomický rast a relatívne zdravé verejné financie. Príležitosti pre investorov. Dôvody pre investovanie do rozvíjajúcej sa Ázie. Ekonomické indikátory - rozvíjajúca sa Ázia. Rastúce zisky podnikov. Atraktívne valuácie.