Robert Wiliam Seton-Watson a začiatky projektu The New Europe - Daniš, Vladimír
Robert Wilam Seton-Watson a jeho snaha o spravodlivé vyriešenie postavenia malých utláčaných národov, kde Slováci zaujímali 1. priečku. Projekt The New Europe a pozitívna zmena postojov britskej verejnosti k otázke malých národov, Slovákov nevynímajúc.