[Recenzia na monografiu Arabský východ (1918-1945] - Drozdík, Ladislav
Recenzia na monografiu Arabský východ, v ktorej autor približuje medzivojnovú históriu, keď sa arabská spoločnosť pod tlakom vonkajších vplyvov formovala do súčasnej podoby.