Nový Detroit - Muller, Joan
Investície do mexického automotive. Dohody Mexika o slobodnom obchode so 44 krajinami, čím sa stalo ideálnym exportným partnerom pre výrobcov áut z Európy, Číny, Japonska a Ameriky. Export 80 percent automobilov vyrobených v Mexiku. Mladá a pomerne lacná pracovná sila. História automobilového priemyslu Mexika. Boom v Mexiku otriasa trhom v USA.