Zlatá diskontná baňa - Legéň, Marek
Nemecký diskont Lidl na slovenskom trhu ako jeden z najsilnejších hráčov. Veľké zastúpenie privátnych značiek. Najnižšie zastúpenie slovenských potravín. Tematické ponuky spotrebného tovaru - ťahák aj pre náročnejších spotrebiteľov. Kľúč k jednoduchosti. Nemecká presnosť. Vizitka Lidla (tržby a čistý zisk, 2006-2012). Masívny marketing. Výdavky na reklamu. Porovnanie výnosov najväčších obchodníkov (Tesco, Lidl, Kaufland, Billa).