Hlavné mesto husaciny - Horváthová, Jarmila
Slovenský Grob známy ako hlavné mesto husaciny. Založenie Cechu husacinárov Slovenského Grobu. Logo cechu. Reštaurácie, ktoré ponúkajú husacinu. Hostia z rôznych kútov sveta, aj z Číny a Ameriky.