Ako "Small Talk" ovplyvňuje priebeh a úspech rokovania? - Gáboríková, Eva
Základné rady pre efektívnu medzikultúrnu komunikáciu s obchodným partnerom. Úloha "small talk" a podpora bezproblémovej komunikácie medzi komunikačnými partnermi. Vybudovanie úspešnej a dlhotrvajúcej spolupráce.