Franchising a podnikanie na Slovensku: nelegálne podnikanie? - Šétaffy, Jozef
Slovenska franchisingová asociácia je riadnym členom Európskej franchisingovej federácie. V procese prípravy na vstup musela zosúladiť svoje stanovy s etickým kódexom franchisingu a podmienkami členstva. Aké je postavenie franchisingu v slovenskom právnom systéme? Franchisingová zmluva podľa Európskeho kódexu etiky franchisingu. Rozlišovanie pravej a neprvej franšízy.