Sladký, lepkavý a mimoriadne zdravý, ale iba ten pravý
Spotrebitelia chcú slovenský med. Ponuka slovenských včelárov sa v obchodných reťazcoch zvýšila na 80 percent. Včelári však v tomto roku nemali dobrú sezónu. Cena kvalitného medu rastie. Ako rozoznať kvalitu medu. Legislatíva.