Etika odvrženého a morálka oběti: k pojetí lidství u Adorna, Butler a Améryho - Koubová, Alice
Skúmanie ľudského a neľudského, ktoré vychádza z antropocentrického predpokladu. Spôsoby akými Adorno, Butler a Améry hovoria o začatí stať sa človekom, neschopnosti žiť ľudsky, neľudskosti a jej prepletenia s ľudstvom.