Ľudská duša a mimo ľudský intelekt - Karul, Róbert
Plotinove traktáky a možnosti preskúmania seba-danosti v prípade duše a intelektu. Formy poznania seba, myslenia seba či vedomia seba. Sebapoznanie ako najvyššie poznanie na úrovni duše alebo intelektu.