Minimum Wage and Its Relation to Unemployment in Slovak Regions - Vlčková, Viera
Aspekty minimálnej mzdy v rámci regiónov Slovenska. Vzťah minimálnej mzdy k zamestnanosti použitím parametrov min. mzda, životné minimum, dávka v nezamestnanosti a počet jej odberateľov. Rozdielne dopady minimálnej mzdy na regióny SR.