Študenti či absolventi vedia prinášať veľkú pridanú hodnotu - Winter, Andrej
Rozhovor s víťazom projektu HR Gold 2013, ktorý vyhral tím Andreja Wintera zo spoločnosti Challengest, s. r. o. Vznik, priebeh a ciele oceneného projektu.