Pokora verzus arogancia: úspech by nemal znamenať, že vašu cestu lemujú telá znechutených a odpudených spolupracovníkov - Pyrillis, Rita
Podniková kultúra a čo podporuje arogantné správanie riadiacich pracovníkov a manažérov v podniku. Arogantní a narcistickí ľudia, ktorí dosiahli úspech v biznise, kultúre, športe či politike. Motivujúce správanie a rozvoj kultúry pokory.