Ken Moore: Nový pohľad na HR zlepšujeme kľúčové kompetencie odborníkov z oblasti HR - Moore, Kenneth W.
Dôležité oblasti a zručnosti HR manažérov a riadiacich pracovníkov v HR. Stratégia a taktika HR manažéra, prehľad o tom, ako funguje firma a akým problémom čelí.