HR nástroj, ktorý skutočne funguje: DISC farby, typy a spolupráca - Burger, Ivan
Typológia DISC pracuje so štyrmi základnými typmi: typ D (Dominant), typ I (Influencer), typ S (Steady), typ C (Compliant). Rýchly a spoľahlivý prehľad o tom, ako vnútorné "tiká" podriadený a ako jednotlivé typy na seba pravdepodobne zareagujú.