Energy supply security in the European Union - Naščáková, Jana
Základné fakty o energetickej bezpečnosti (EB) EÚ. Stratégia EB EÚ - krátkodobá (záťažové testy) a dlhodobá (emisie, klíma, infraštruktúra, diverzifikácia porodukcie a importu). Rastúca produkcia energií v EÚ. Garancia EB v EÚ.