Podniky stavebníctva a platobná neschopnosť - Majdúchová, Helena, 1963-
Index podnikateľského prostredia a platobná disciplína - podniky v stavebníctve. Vývoj platobnej neschopnosti v podnikoch stavebníctva, jej základné príčiny a formulácia súboru odporúčaní na zmiernenie dôsledkov platobnej neschopnosti. Platobná disciplína v krajinách SVE. Príčiny a dôsledky platobnej neschopnosti v podnikoch stavebníctva. Vývoj podielu stavebníctva na tvorbe HDP a zamestnanosti.