Nový biznis v EÚ (ziskový a silne neštandardný) - Kráľ, Miloš
Princípy a postupy spoločensko-ekonomického procesu, ktorý sa uskutočňuje v už takmer všetkých krajinách EÚ s výnimkou Slovenska. Pragmatické náhradné riešenie, prinášajúce ekonomické výsledky. Oficiálne anglické označenie: Investor Immigration Services (IIS). Podobné programy v USA a Kanade (Immigrant Investor Program).