[Konflikty zbrojne we wspólczesnym śviecie. Przyczyny, rejony występowania] - Pružinský, Michal, 1952-
Recenzia na monografiu poľských autorov M. Bienka a S. Mazura. V monografii sú analyzované poznatky o príčinách konfliktov v modernom svete.