Riziko insolvencie odberateľa - nočná mora pre firmy - Rasochy, Hynek
Riziko insolvencie odberateľa a vplyvu nesplatenej pohľadávky na vlastný biznis. Možnosti využitia zaisťovacích inštrumentov a nástroje pre obmedzenie rizika z dôvodu platobnej nechopnosti. Poistenie pohľadávok ako komplexný produkt pre konkrétneho klienta.