Loan financing to small & medium-sized enterprises in Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Pozícia MaSP v slovenskej ekonomike. Prístup MaSP k finančným zdrojom po kríze 2009. Zvýšená opatrnosť bánk pri zárukách za pôžičku. Analýza vývoja pôžičiek pre MaSP. Návrhy opatrení na zníženie negatívnych dopadov krízy na MaSP.