Európske biotechnológie si zaslúžia podporu - Hudec, Marián
Rozdielny rozvoj biotechnológií v jednotlivých krajinách EÚ. Prostredie pre inováciu a podnikanie, tvorba nových pracovných miest a zvyšovanie konkurencieschopnosti. Biotechnologický výskum a prínos biotechnológie.