Súčasné výzvy riadenia ľudí pre novú generáciu personálnych špecialistov - Blštáková, Jana, 1980-
Zmeny v oblasti riadenia ľudských zdrojov, ktoré sú vyvolané súčasnými trendami v riadení a v správaní sa organizácií a ich zamestnancov a identifikácia oblasti zmien práce personálnych špecialistov, ktoré formujú novodobú generáciu personálnych špecialistov.