<The> Impact of Quality Information on Innovatory Environment of the Public Administration - Pacana, Andrzej
Metodológia hodnotenia kvality informácií vo verejnej správe. Kritériá potrebných vlastností informácií pre ich optimálny tok. Komparácia informácií matematickým spôsobom.