Výkonový princíp v odmeňovaní zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Základné princípy odmeňovania zamestnancov. Zmeny v prístupe k odmeňovaniu zamestnancov na Slovensku po roku 1990. Situácia v odmeňovaní zamestnancov v podnikoch pôsobiacich na Slovensku. Základné charakteristiky odmeňovania zamestnancov v podnikoch na Slovensku. Komunikácia systémov odmeňovania. Ciele odmeňovania zamestnancov. Výkonové zameranie systémov odmeňovania. Slabé miesta v systémoch odmeňovania.