Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci ako významný faktor riadenia ľudských zdrojov podniku - Matkovčíková, Natália, 1982-
Pracovná úrazovosť zamestnancov, vývoj pracovných úrazov za posledných 20 rokov. Počty závažných pracovných úrazov podľa odvetvovej klasifikácie ekonomických činností. Analýza príčin pracovných úrazov.