Current Issues in Electric and Electronic Equipment Energy Labelling - Knošková, Ľubica, 1965-
Účel smerníc EÚ (ELD a ED) ohľadom stratégie úspory energií. Smernica Ecodesign (životný cyklus produktu). Porovnanie výrobných materiálov a metód výroby so smernicami.