Nové prístupy v modelovaní inštitúcií služieb zamestnanosti vo vybraných krajinách EÚ - Barta, Michal
Porovnanie súčasnej úrovne inštitútu služieb zamestnanosti troch stredoeurópskych krajín (Slovensko, Česko, Nemecko) a stupeň rozvoja stratégie "New Public Management" v týchto krajinách.