Pravidlá rozpočtového hospodárenia pri použití nevyčerpaných účelovo určených prostriedkov - Konečná Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Dodržiavanie pravidiel rozpočtového hospodárenia, najmä zásady časovosti pri použití nevyčerpaných účelovo určených prostriedkov v rozpočte nasledujúceho roka a praktické poznatky z aplikácie týchto zásad v praxi subjektov územnej samosprávy.