Zákon o ochrane spotrebiteľa s komentárom - Vavrinec, Peter
Zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a zákonov ... a zákonov č. 102, 106, 151, 199/2014 Z.z.