Ekonomický vývoj krajín strednej Európy desať rokov po ich vstupe do EÚ - Fifeková, Elena
Deskriptívny pohľad na vývoj krajín strednej Európy od ich vstupu do EÚ - pokrok v oblasti zvýšenia ekonomickej sily, ekonomickej výkonnosti, otvorenosti ekonomiky a ďalších parametrov.