Farebné riešenie pracovného prostredia - Jarošová, Jana
Identita podniku súvisí s farbami podniku. Teórie o pôsobení farieb v interiéri. Farby výrazným spôsobom ovplyvňujú ľudskú psychiku. Pozitívne naladenie zamestnancov dokáže zvýšiť produktivitu až niekoľkonásobne.