Společenská a sociální odpovědnost firem - Slámečka, Vladimír
Etika v podnikateľskom prostredí. Prečo je dôležité, aby firma bola spoločensky zodpovedná. Spoločenská zodpovednosť firiem (CSR) zasahuje do troch oblastí - ekonomickej, sociálnej a environmentálnej.