Marketing a sociální odpovědnost - Vávrová, Věra
Príčiny nepochopenia marketingu. Marketing ako predpoklad realizácie sociálnej zodpovednosti firiem. Rozhodujúce smery orientácie k spoločenskej zodpovednosti. Nový prístup k hodnoteniu hodnototvorného reťazca. Koncepcia manažmentu produktu.