Webom proti korupcii - Petková, Zuzana
Spustenie vládneho eBay - elektronického trhoviska. Ciele systému - zrýchliť verejné obstarávanie, znížiť mieru korupcie a tlačiť ceny nadol. Ako to funguje v Českej republike. Spustenie elektronického trhoviska EKS. sk od prvého júla tohto roku. Aké sú riziká.