New perspective on the development of competition policy - Skaličanová, Barbora
Politika hospodárskej súťaže je jedným z hlavných segmentov hospodárskej politiky. Hospodárska súťaž je základným nástrojom na zabezpečenie zdravého súperenia. Zásady a pravidlá hospodárskej súťaže.