<The> development of the legislative background and current organisational framework of social services in Slovakia - Szüdi, Gábor
Sociálna starostlivosť a sociálne služby sú nevyhnutnou súčasťou modernej spoločnosti. Sociálne služby na slovenskom trhu nie sú schopné uspokojiť potreby obyvateľstva a dlhodobo čelia nerovnomernému rozloženiu a nedostatku finančných zdrojov.