Význam a postavenie strategickej kontroly v podniku - Mišún, Juraj, 1978-
Teoretické pohľady na strategickú kontrolu. Postupy v procese strategickej kontroly. Model procesu strategickej kontroly. 5 krokov strategickej kontroly. Príklady zo súčasnej praxe.