Koncepcia slúžiaceho vodcovstva - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská etických teórií vodcovstva. Neetické, nezodpovedné a bezcharakterné správanie na vrcholových manažérskych postoch. Koncepcia slúžiaceho vodcovstva. Prípadová štúdia: Joel Spolsky a jeho štýl slúžiaceho vodcovstva.