Instituce pracovního trhu a nezaměstnanost v zemích OECD - Franc, Aleš
Rozdiely medzi jednotlivými ekonomikami v skutočnej a prirodzenej miere nezamestnanosti v pomere k počtu obyvateľov. Vývoj najdôležitejších ukazovateľov nezamestnanosti a inštitúty trhu práce vo vybraných krajinách OECD.