Monetary relations of France and Germany – impact on Eurozone - Hodulák, Vladan
Francúzsko - nemecké vzťahy od nástupu finančnej krízy v roku 2008. Kľúčové problémy budúceho smerovania európskej ekonomiky a pozícia ostatných štátov EÚ v tomto vývoji.