Kompetentnosť pracovníkov verejnej správy v ČR 24 - Jankurová, Andrea
Zhodnotenie situácie v oblasti kompetentnosti pracovníkov a manažérov verejnej správy v Českej republike. Kľúčové problémy v oblasti kompetentnosti pracovníkov verejnej správy v ČR.