Farmafirmy po svojej zlatej ére - Rifaiová, Daniela
Farmaceutické koncerny na Slovensku - tržby a zisky. Stabilizovanie nákladov na lieky. Povinná generická preskripcia. Zentiva stále jednotka na trhu. Šetrenie na nákladoch a marketingu. Farmaceutický výrobcovia v SR.