Trpezlivosť vyvážená zlatom - Rifaiová, Daniela
Distribúcia liekov, prístrojov a zdravotníckeho materiálu ako najlukratívnejšia oblasť zdravotníctva. Traja lídri na slovenskom trhu: Phoenix, Unipharma a Med-Art. Spolupráca s lekárňami. Dodávatelia a nemocnice. Zoznam dodávateľov liekov a zdravotníckych pomôcok v SR - tržby, zisky, priemerný počet zamestnancov.