Prognóza vývoje množství oběživa v eurozóne do roku 2020 - Skaunic, Ilja
Vzťah k vopred pripraveným prognózam a návrh možného vývoja meny v Európskej únii do konca tohto desaťročia a základné faktory, ktoré ovplyvňujú tento vývoj.