Využitie DEA modelu pri alternatívnom meraní ekonomického rastu - Vondrová, Andrea, 1987-
Možnosti merania kvantity a kvality ekonomického rastu v teórii a praxi hospodárskej politiky. Použitie DEA modelu a určenie rozmerov zahŕňajúcich kvalitatívne aspekty vývoja a rastu, ktoré umožnia navrhovať hospodársko - politické prístupy pri realizácii cieľov hospodárskej politiky.